Αρχική Σελίδα Προϊόντααντιβιοτική έγχυση

Αντιβακτηριακή έγχυση κτηνιατρικό ανοικτό κίτρινο σαφές υγρό 10ml 50ml Enrofloxacin

Αντιβακτηριακή έγχυση κτηνιατρικό ανοικτό κίτρινο σαφές υγρό 10ml 50ml Enrofloxacin

Αντιβακτηριακή έγχυση κτηνιατρικό ανοικτό κίτρινο σαφές υγρό 10ml 50ml Enrofloxacin
Αντιβακτηριακή έγχυση κτηνιατρικό ανοικτό κίτρινο σαφές υγρό 10ml 50ml Enrofloxacin Αντιβακτηριακή έγχυση κτηνιατρικό ανοικτό κίτρινο σαφές υγρό 10ml 50ml Enrofloxacin

Μεγάλες Εικόνας :  Αντιβακτηριακή έγχυση κτηνιατρικό ανοικτό κίτρινο σαφές υγρό 10ml 50ml Enrofloxacin

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: DAFULL
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: αντιβιοτική έγχυση
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000boxes
Τιμή: USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10ml 50ml
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 κιβώτια/ημέρα

Αντιβακτηριακή έγχυση κτηνιατρικό ανοικτό κίτρινο σαφές υγρό 10ml 50ml Enrofloxacin

περιγραφή
Λειτουργία: Αντιβακτηριακά φάρμακα Σύνθεση: Enrofloxacin
Εμφάνιση: Ανοικτό κίτρινο σαφές υγρό Μορφή δόσης: ένεση
Ζωικός τύπος: Πρόβατα, βοοειδή, χοίρος, πτηνά συσκευασία: 10ml/κομμάτι × 10 κομμάτια/κιβώτιο × 40 κιβώτια/κιβώτιο
Υψηλό φως:

αντι εμπρηστική έγχυση

,

mycoplasma αντιβιοτικό pneumoniae

Αντιβιοτική έγχυση Enrofloxacin εγχύσεων για την αντιβακτηριακή επίδραση

 

Λειτουργία:

Όνομα: Έγχυση Enrofloxacin
Λειτουργία: Αντιβακτηριακά φάρμακα
Προδιαγραφές: 10ml 50ml
Αποθήκευση: Ξεράνετε και τοποθετήστε
Ζωικός τύπος: Βοοειδή, χοίρος, πρόβατα, πτηνά
Μορφή δόσης: Έγχυση
Πιστοποιημένος: Κκπ
Μόνη ζωή: 2 έτη

 

 

Κύρια συστατικά: enrofloxacin, berberine, ηντερφερόνη, andrographolide, αντιβακτηριακό εκχύλισμα πεπτιδίων, βλεννογόνος πράκτορας επισκευής.
Ιδιότητες: το προϊόν είναι ένα σαφές υγρό με το κιτρινωπό ή κοκκινωπό χρώμα
 

Φαρμακολογική δράση: φαρμακοδυναμικές: με την παρεμπόδιση της λειτουργίας του βακτηριακού helicase DNA, μπορεί να εμποδίσει την αντένσταση DNA και να οδηγήσει στο βακτηριακό θάνατο. Είναι αποτελεσματικό για τα βακτηρίδια σε στάση και το στάδιο αύξησης. Η φονική δραστηριότητά της εξαρτάται από τη συγκέντρωση του φαρμάκου. Η ευαίσθητη επαφή βακτηριδίων με το και κύβος μέσα σε 20-30 λεπτά. Έχει την καλή αντιβακτηριακή επίδραση σε ποικίλα Gram-negative βακτηρίδια και cocci, που περιλαμβάνουν: Το pseudomonas-$l*aeruginosa, Klebsiella, Escherichia coli, το εντεροβακτήριο, Campylobacter, Shigella, η σαλμονέλα, το αερομονάδα, Haemophilus, Yersinia, Serratia, proteus, ο σταφυλόκοκκος (συμπεριλαμβανομένων των ανθεκτικών πιέσεων πενικιλίνης), κ.λπ., και είναι αποτελεσματικοί ενάντια Mycoplasma στο σώμα και Chlamydia είναι επίσης αποτελεσματικό. Φαρμακοκινητικές: το προϊόν απορροφά γρήγορα μετά από την ενδομυϊκή έγχυση, έχει έναν ευρύ όγκο διανομής και μια μακροχρόνια ημιζωή εκκαθάρισης.
 

Αλληλεπίδραση φαρμάκων:

1. Αυτό το προϊόν έχει τη συνεργιστική αντιβακτηριακή επίδραση με τα aminoglycosides, τις κεφαλοσπορίνες τρίτης γενιάς και την πενικιλίνη ευρύς-φάσματος 2. Το Furantoin μπορεί να έχει επιπτώσεις στην αντιβακτηριακή δραστηριότητα αυτού του προϊόντος.
 

Ενδείξεις:

1. Τα χοιρίδια θηλαζόντων νεογνών κάνουν εμετό ξαφνικά, έχουν την οξεία υδατώδη διάρροια, εντερική διάρροια σπασμού, και τα περιττώματα είναι κιτρινοπράσινα ή γκρίζα, μερικές φορές λευκό, περιέχοντας τους θρόμβους, με μια αποκρουστική μυρωδιά. Η θερμοκρασία σωμάτων αυξήθηκε στην αρχή της ασθένειας, που μειώθηκε γρήγορα μετά από τη διάρροια, και οι χοίροι έπασχαν από την αυστηρή αφυδάτωση, την προφανή απώλεια βάρους, την τραχιά και διαταραγμένη τρίχα, τη φυσική πτώση και άλλες ασθένειες.

 

2. Ισχύει στη διάρροια, τη διάρροια, τη μόλυνση πριν και μετά από τον τοκετό των έγκυων ζώων, endometritis, το vaginitis, τη μετά τον τοκετό δυσεντερία ή το lochia, μολυσματική γαστρεντερίτιδα, Treponema χοίρων, enteritis νέκρωσης, επιδημική διάρροια, enterotoxicosis των βοοειδών και τα πρόβατα, ο εμετός, η ανορεξία και το νερό που προκαλούνται από τους ιούς, τα βακτηρίδια και coccidiosis τη διάρροια όπως, ψεκασμός όπως, το περιττωματικό νερό κιτρινοπράσινο ή γκριζόλευκο, μερικές φορές με τη βλέννα, θηλυκοί χοίροι γαλακτοπαραγωγής μειώνουν ή σταματούν τη γαλακτοπαραγωγή και άλλα κλινικά συμπτώματα.

 

3. Έχει μια μοναδική θεραπευτική και προληπτική επίδραση στη διάρροια των νεογέννητων χοιριδίων με την υψηλή θνησιμότητα που προκαλείται από Boca τον ιό τα τελευταία χρόνια.

 

4. Πολλές άγνωστες ασθένειες όπως η ασθένεια Circovirus, οι χοίροι pseudorabies, ο στρεπτόκοκκος, η ασθένεια rotavirus, κ.λπ. με τον εμετό, η διάρροια και τα συμπτώματα διάρροιας, που δεν μπορούν να θεραπευθούν αποτελεσματικά από πολλά είδη αντιβιοτικών, καθώς επίσης και διάρροια ή υλική διάρροια πίεσης αλλαγής, ασθένεια οιδημάτων χοιριδίων, χειμερινή διάρροια, διάρροια πουλερικών, άσπρη διάρροια, κ.λπ. λόγω της υπερβολικής διατροφής της τροφής για τα απογαλακτισμένα χοιρίδια είναι πολύ επίδραση κοινών καλών.
 

Χρήση και δόση: μια ενδομυϊκή έγχυση 0.03ml ανά βάρος σωμάτων κλ των βοοειδών, 0.1ml για τους θηλυκούς χοίρους, των μεγάλων και μέσου μεγέθους χοίρων και των ενήλικων προβάτων, 0.2ml για τα χοιρίδια θηλαζόντων νεογνών, τα σκυλιά, τα κουνέλια, τις αλεπούδες, τα ρακούν, τα βιζόν και τα αρνιά, 0.5ml (πρόληψη 0.3ml)/τα χοιρίδια 2-3 ημέρες μετά από τη γέννηση, έναν χρόνο για τους γενικούς όρους, και έναν χρόνο για την επίμονη διάρροια, που είναι αυστηρής και επίμονης δριμύτητας, έχει την καλύτερη θεραπευτική επίδραση.
 

Δυσμενείς αντιδράσεις: καμία δυσμενής αντίδραση δεν βρέθηκε στη συνιστώμενη δόση.
Σημείωση: στην επεξεργασία της επιδημικής διάρροιας των νεογέννητων χοιριδίων, 20ml/ο θηλυκός χοίρος αυτού του προϊόντος εγχέεται συγχρόνως, που μπορεί αποτελεσματικά να αποβάλει τη μόλυνση πηγής μητέρων, και να αποτρέψει και να θεραπεύσει τα νεογέννητα χοιρίδια μέσω του ρόλου της αντι διάρροιας μέσω του γάλακτος, με την καλύτερη επίδραση.
 

Ικανοποιημένη προδιαγραφή: 10ml: 1g
Προδιαγραφή συσκευασίας: 10ml/κομμάτι × 10 κομμάτια/κιβώτιο × 40 κιβώτια/κιβώτιο

Αντιβακτηριακή έγχυση κτηνιατρικό ανοικτό κίτρινο σαφές υγρό 10ml 50ml Enrofloxacin 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Dafull Biological Technology Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: abbey

Τηλ.:: +8618838135796

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα