Αρχική Σελίδα Προϊόντααντιβιοτική έγχυση

Mannan κτηνιατρική αντιβιοτική έγχυση πεπτιδίων που ενισχύει τη λειτουργία ασυλίας

Mannan κτηνιατρική αντιβιοτική έγχυση πεπτιδίων που ενισχύει τη λειτουργία ασυλίας

Mannan κτηνιατρική αντιβιοτική έγχυση πεπτιδίων που ενισχύει τη λειτουργία ασυλίας
Mannan κτηνιατρική αντιβιοτική έγχυση πεπτιδίων που ενισχύει τη λειτουργία ασυλίας Mannan κτηνιατρική αντιβιοτική έγχυση πεπτιδίων που ενισχύει τη λειτουργία ασυλίας Mannan κτηνιατρική αντιβιοτική έγχυση πεπτιδίων που ενισχύει τη λειτουργία ασυλίας

Μεγάλες Εικόνας :  Mannan κτηνιατρική αντιβιοτική έγχυση πεπτιδίων που ενισχύει τη λειτουργία ασυλίας

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: DAFULL
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: αντιβιοτική έγχυση
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 πλαίσια
Τιμή: USD 10-20/box
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10ml/κομμάτι × 10 κομμάτια/κιβώτιο × 40 κιβώτια/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 κιβώτια/ημέρα

Mannan κτηνιατρική αντιβιοτική έγχυση πεπτιδίων που ενισχύει τη λειτουργία ασυλίας

περιγραφή
Όνομα Προϊόντος: Mannan έγχυση πεπτιδίων Εμφάνιση: Καφετί κόκκινο σαφές υγρό.
Ζωικός τύπος: Πρόβατα, βοοειδή, χοίρος Συσκευασία: 10ml/κομμάτι × 10 κομμάτια/κιβώτιο × 40 κιβώτια/κιβώτιο
Προδιαγραφή: 10ml: 1g Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2 χρόνια
Υψηλό φως:

αντι εμπρηστική έγχυση

,

mycoplasma αντιβιοτικό pneumoniae

Αντιβιοτικό Mannan εγχύσεων πεπτίδιο για την ενάντή στον ιό και ενισχύοντας ασυλία

Λειτουργία:

 

Όνομα: Mannan έγχυση πεπτιδίων
Λειτουργία: Αντιβακτηριακά φάρμακα
Προδιαγραφές: 50ml το /10ml
Αποθήκευση: Ξεράνετε και τοποθετήστε
Ζωικός τύπος: Βοοειδή, χοίρος, πρόβατα
Μορφή δόσης: Έγχυση
Πιστοποιημένος: Κκπ
Μόνη ζωή: 2 έτη

 

 

Κύρια συστατικά: , χλωρογενές οξύ, λακτόνη φρύνων, Shuanghuanglian, αντιβακτηριακό εκχύλισμα πεπτιδίων, astragalus πολυσακχαρίτης, ginseng πολυσακχαρίτης, συγκεντρωμένη ανοσοσφαιρίνη, αντίσωμα ορών.
 

Ιδιότητες: αυτό το προϊόν είναι ένα καφετί κόκκινο σαφές υγρό.
 

Φαρμακολογία: ενάντή στον ιό, αντιφλεγμονώδης, εξουδετερώνοντας τοξίνη, που ενισχύει την ασυλία. Το χλωρογενές οξύ έχει μια ισχυρή αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη επίδραση, μπορεί να προωθήσει την αποκατάσταση της λειτουργίας κυττάρων, όχι μόνο μπορεί να αποβάλει την τοξίνη που παράγεται από το μεταβολισμό των βακτηριδίων στο σώμα, ώστε να αποφευχθούν το περιστατικό του πυρετού και άλλα συμπτώματα, αλλά και μπορεί σημαντικά να μειώσει τις δυσμενείς αντιδράσεις που προκαλούνται με την χρήση των αντιβιοτικών. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι μερικοί από τον ιό προκάλεσαν τις φουσκάλες, έρπης zoster, και η ερπητική στοματίτιδα είχε επίσης μια ισχυρή θεραπευτική επίδραση, η οποία θα μπορούσε να προωθήσει την αναγέννηση της προφορικής θεραπείας mucosa και ελκών. Ο πολυσακχαρίτης lucidum Ganoderma μπορεί να προτρέψει το σώμα για να παραγάγει την ηντερφερόνη, να εμποδίσει τον πολλαπλασιασμό του ιού, να ρυθμίσει την άνοση λειτουργία του σώματος, να ενισχύσει τη φαγοκυτταρική λειτουργία των μακρόφαγων, να υποκινήσει το μετασχηματισμό των κυττάρων Τ και των κυττάρων Β, να ενισχύσει την κυψελοειδή άνοση λειτουργία του σώματος, να βελτιώσει τη φυσική φονική λειτουργία των κυττάρων, να ενισχύσει την αντιφλεγμονώδη επίδραση των lymphokines, και να προωθήσει το σχηματισμό των αντισωμάτων, ώστε να βελτιωθεί σημαντικά η ενάντή στον ιό δυνατότητα του σώματος. Αυτό το προϊόν αποτελείται από πολλά είδη φαρμάκων. Έχει τα ισχυρά βακτηριοκτόνα και ενάντά στον ιό αποτελέσματα, καθαρίζοντας μακριά τη θερμότητα και δροσίζοντας το αίμα, που προστατεύει το συκώτι και τη χοληδόχο κύστη, που ενισχύουν την καρδιά και τον πνεύμονα, που ενισχύουν την ασυλία, ανακτώντας γρήγορα τις χαλασμένες λειτουργίες οργάνων, που φθάνουν στα τελικά μέρη των άρρωστων ζώων, όπως το στόμα και η οπλή, κ.λπ., αποτελεσματικά που ρυθμίζουν το κεντρικό νευρικό σύστημα της θερμοκρασίας σωμάτων, γρήγορα που αποκαθιστά τη θερμοκρασία σωμάτων σε κανονικό, με το εξαιρετικά ευρύ φάσμα, αντίσταση μη φαρμάκων, ισχυρή ιατρική, γρήγορη επίδραση, 3 η αποτελεσματική συγκέντρωση αίματος μπορούν να επιτευχθούν μέσα στο λεπτό 0, και η αποτελεσματικότητα μπορεί να διαρκέσει για περισσότερο από 48 ώρες, και το δείγμα μπορεί να αντιμετωπιστεί ταυτόχρονα.
 

Ενδείξεις: αυτό το προϊόν έχει τα πολλαπλάσια αποτελέσματα, όπως ο καθαρισμός του υψηλού πυρετού, η αύξηση της όρεξης, τα φονικοί βακτηρίδια και ο ιός, φονικές πρωτόζωες, που σταματούν το βήχα και το άσθμα.
1. Χρησιμοποιείται κυρίως στους χοίρους, βοοειδή, πρόβατα με την αυστηρή αφθώδη ασθένεια, την ασθένεια ποδιών και αποσυνθέσεων, τη φλυκταινώδη νόσο προβάτων, τη γρήγορη επιδημική ασθένεια προβάτων, το enterotoxemia προβάτων, κ.λπ. Και μικτή μόλυνση και δευτεροβάθμια μόλυνση. Οι κύριες εκδηλώσεις είναι αφθώδες έλκος, υψηλός πυρετός, απώλεια όρεξης ή αχρηστία, που βρίσκεται στο έδαφος, και τα αναπνευστικά συμπτώματα. Εκτός από τις φουσκάλες και τις κηλίδες στο στόμα, την οπλή ή τη μύτη (rostrum), το στήθος και άλλες θέσεις, υπάρχουν επίσης κηλίδες ή έλκη στο λαιμό, την τραχεία, το βρόγχο και το γαστρικό mucosa, και η hemorrhagic ανάφλεξη μπορεί να δει στο λεπτό έντερο και το μεγάλο mucosa εντέρων. Το περικάρδιο των χοιριδίων έχει τα διάχυτα αιμορραγώντας σημεία, το μυοκαρδιακό τμήμα έχει τα γκριζόλευκα ή ανοικτό κίτρινο σημεία ή τα λωρίδες, και myocardium είναι μαλακό όπως μαγειρεύεται. Η ιστολογική εξέταση έδειξε ότι υπήρξαν παθολογικές αλλαγές myocardium, και τα κύτταρα παρουσίασαν τον κοκκώδη εκφυλισμό, το λιπαρό εκφυλισμό ή κέρινη νέκρωση. Ο πνεύμονας είναι fibrotic ή σάπιος με το μαύρο χρώμα.

 

2. Μικτή μόλυνση του χοίρου, των βοοειδών, του ιού προβάτων και των βακτηριδίων. Όπως: η αφθώδης ασθένεια, γρίπη, rotavirus ανάμιξε τη μόλυνση με Pasteurella, Haemophilus, το σταφυλόκοκκο, το στρεπτόκοκκο, mycoplasma, κ.λπ. ασθένειες ιών χοίρων όπως το circovirus, η μπλε ασθένεια αυτιών, η ήπια πανώλη, pseudorabies, η μικτή γρίπη μόλυνση χοίρων με τα διάφορα βακτηρίδια που προκαλούνται από την αναπνευστική οδό, το γαστροεντερικό κομμάτι, τις αναπαραγωγικές ουρικές ασθένειες συστημάτων, κ.λπ.

 

3. Ρευματικός πόνος, όπως ο ρευματισμός, rheumatoid, η νευραλγία, κ.λπ., αρθρίτιδα, κοινή διόγκωση τραυματικός πόνος, όπως το διάστρεμμα, τραύμα, μαλακό myositis ιστού, post-surgical πόνος, suppurative αρθρίτιδα [χρήση και δόση] η ενδομυϊκή έγχυση μιά φορά, 0.05ml ανά χιλιόγραμμο του βάρους σωμάτων του αλόγου και των βοοειδών, 0.08-0.1ml για τους χοίρους και τα πρόβατα, μιά φορά κάθε 48 ώρες, και το βαρύ ζωικό κεφάλαιο μπορούν να προστεθούν ανάλογα με την περίπτωση ή μια φορά την ημέρα.
 

Σημείωση:

1. Αυτό το προϊόν είναι ένα χαρακτηριστικό φάρμακο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο. Στραγγίξτε το νερό στο σωλήνα βελόνων πριν τη χρήση.
2. Οι χοίροι με τον πυρετό που μειώνεται δύο φορές και εκείνοι στη γαλακτοπαραγωγή πρέπει να χρησιμοποιηθούν με σύνεση.
3. Τα έγκυα ζώα είναι διαθέσιμα.
7 ημέρες πριν από τη σφαγή
 

Προδιαγραφή: 10ml: 1g
Συσκευασία: 10ml/κομμάτι × 10 κομμάτια/κιβώτιο × 40 κιβώτια/κιβώτιο

Mannan κτηνιατρική αντιβιοτική έγχυση πεπτιδίων που ενισχύει τη λειτουργία ασυλίας 0

Mannan κτηνιατρική αντιβιοτική έγχυση πεπτιδίων που ενισχύει τη λειτουργία ασυλίας 1

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Dafull Biological Technology Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: abbey

Τηλ.:: +8618838135796

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα